Telefon: 51 21 23 24 | E-mail: [email protected]

Om Veteranhjem Aalborg

Om Veteranhjem Aalborg

Velkommen til Veteranhjem Aalborg.

Veteranhjem Aalborg har til formål at skabe et frirum for samvær, aktiviteter for veteraner og deres pårørende, værne om det kammeratskab, der er blevet skabt under tjeneste i Forsvaret, samt danne de fysiske rammer for at fællesskaber mellem veteraner og pårørende kan opstå.

​Veteranhjem Aalborg er et frirum fra en hverdag med problemer men især en håndsrækning til dem, der af den ene eller anden grund ikke har kunnet finde hjælp i det etablerede system.

Der er som udgangspunkt plads til alle, og vi giver plads til hinanden.

Derfor hedder det et hjem.

  • Et sted hvor der er trygt og rart at være,
  • Et sted med fred og mulighed for en pause fra hverdagens udfordringer,
  • Et sted at søge hjælp eller for at bidrage med støtte og være der for andre.

Det hedder et hjem for at holde fokus på, at Veteranhjem Aalborg fortsat udvikles til at være et  hyggeligt, hjemligt, trygt og rart at være for alle.

Det er dog ikke hensigten, at Veteranhjem Aalborg skal blive en fast bopæl for veteraner, ligesom der ikke tilbydes behandling på hjemmet.

Vi har få men absolut vigtige retningslinjer på Veteranhjemmet, som skal efterleves af alle brugere og gæster. Gå derfor ind og læs husreglerne under fanebladet Aalborg, og retningslinjer under fanebladet Fonden.

Alle veteraner, pårørende og dedikerede frivillige er velkomne

Langt de fleste veteraner har det ganske glimrende både fysisk og psykisk, men der er en del, som desværre fået midlertidige og varige fysiske skader og/eller psykiske mén af deres udsendelse for Danmark.

Veteranhjem Aalborg forsøger at rumme alle veteraner, og veteranhjemmet i er vid udstrækning gjort handicapvenligt.

Du finder Veteranhjem Aalborg på Skydebanevej 12A, 9000 Aalborg C.