Telefon: 51 21 23 24 | E-mail: [email protected]

Lektiehjælp

Søg støtte til lektiehjælp

I 2024 uddeler Fonden Danske Veteranhjem 20 legater til lektiehjælp for børn og unge af veteraner. Hvert legat omfatter 20 timers lektiehjælp hos MentorDanmark.

Hvem kan modtage legat?

  • En veterans hjemmeboende børn under 22 år.
  • En veteran defineres som en person - som enkeltperson eller i en enhed – har været udsendt i mindst én international operation for det danske forsvar.
  • Veteranen er blevet fysisk eller psykisk skadet som følge af sin udsendelse.
  • Legat er primært for økonomisk trængende.
  • Veteranens barn er indstillet til et legat af en fagperson fra Veterancentret.

Hvem kan indstille til legatet?

Det er kun medarbejdere fra Veterancentret og ledere af veteranhjemmene der kan indstille veteraner til legat til lektiehjælp.

Veteranen skal dog underskrive indstillingen og give samtykke til, at vi behandler oplysninger om personen selv og personens pårørende.

Fagpersonen sender sin indstilling til [email protected]. Der kan gå op til otte uger, før der kommer svar på din indstilling.

Hent indstillingsskema

Særligt for medlemmer af vores lokalforeningsbestyrelser

Er du veteran og medlem af lokalforeningsbestyrelsen til et af vores veteranhjem, så vær opmærksom på, at lederne af veteranhjemmene ikke kan indstille dig og dine børn til et legat. Henvend dig i stedet til en fagperson fra Veterancentret.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Projektleder Mille Eldevig, hvis du har spørgsmål om legater. Skriv til [email protected]