Telefon: 51 21 23 24 | E-mail: [email protected]

Om True North

Om True North

Vi samarbejder med True North

Siden 2007 har True North lavet uddannelsesprogrammer for børn og unge. True North er stiftet af Nicolai Moltke-Leth med et ønske om at forbedre unges livkvalitet.

I dag drives True North af Nicolai Moltke-Leth, Cathrine Moltke-Leth og Henrik Højstrøm, samt et bredt netværk af tilknyttede freelancere, der alle er trænet i True Norths metode og principper. 

True North skræddersyer et særligt program til netop vores sommercamp, og Henrik Højstrøm er campleder.

Læs mere om True North på deres hjemmeside

Henrik Christian Højstrøm

Henrik Christian Højstrøm

Campleder Henrik Christian Højstrøm

Sommercampens leder er Henrik Christian Højstrøm. Henrik arbejder til dagligt som partner i True North, hvor han udvikler og afholder campforløb særligt rettet mod unge mennesker og træner og uddanner Camp True Norths facilitatorer og teamledere.
Henrik er tidligere soldat, uddannet sergent samt tidl. gruppefører for en panserinfanterigruppe ved Danske Livregiment. Han har været udsendt med Den Internationale Brigade i 2000-2001 og var med på KFOR hold 3.
Det er Henrik, der har ansvaret for campens indhold, og han er ledende underviser/facilitator og ansvarlig for de dedikerede teamledere, der støtter børnene til at få den mest magiske oplevelse. Flere teamledere har selv været militærfolk.
Derudover har Henrik undervist i projektledelse i 22 semestre som ekstern lektor på Københavns Universitet på Sociologisk Institut og Institut for Statskundskab, hvor han også har været nomineret til årets underviser. Henrik har en tidligere været leder i folkeskolen og senere vicerektor på Niels Brock. I sin fritid er han mentaltræner i fodboldklubben Frem Hellebæk.