Telefon: 51 21 23 24 | E-mail: [email protected]

Information til Sommercamp deltager

Information til Sommercamp deltager

Vi glæder os vildt meget til årets sommercamp hos Fonden Danske Veteranhjem! Det bliver en uge fyldt med sjove aktiviteter, nye venner og masser af oplevelser. Vi kan næsten ikke vente med at se jer alle sammen og skabe uforglemmelige minder sammen. Det bliver en fantastisk uge, hvor vi skal have det sjovt og hygge os. Vi ses snart!

Vi afholder dette års Sommercamp på Raadvad Vandrerhjem fra mandag den 5. august til fredag den 9. august (uge 32), hvor vi mødes kl. 13:00.

Forældre Workshop

Fredag d. 9. august vil der være en vigtig Forældre Workshop fra kl. 11:00-12:30. Det er essentielt, at I som forældre deltager i denne workshop. Vi opfordrer jer til at møde op 15 minutter før, da workshoppen starter præcis kl. 11:00. Jeres deltagelse er afgørende for at sikre, at vi sammen kan skabe den bedste oplevelse for jeres børn.

Pakkeliste

Vi har udarbejdet en praktisk pakkeliste for Sommercampen, som I kan hente nedenfor. Denne liste indeholder alt, hvad I og jeres børn har brug for til en fantastisk uge sammen med os. At have de rigtige ting med sig vil sikre, at I er godt forberedt og kan nyde alle aktiviteterne fuldt ud. Klik nedenfor for at downloade pakkelisten og få styr på alle detaljerne inden Sommercampen begynder.

Hent pakkeliste til Sommercampen

Vi glæder os til at se jer alle til nogle fantastisk dag!