Telefon: 51 21 23 24 | E-mail: [email protected]

True North

True North

Vi samarbejder med True North

Siden 2007 har True North lavet uddannelsesprogrammer for børn og unge. True North har derfor over 17 års erfaring i at sende mere end 40.000 unge igennem fantastiske programmer og blev stiftet af tidligere jægersoldat Nicolai Moltke-Leth med et ønske om at forbedre unges livskvalitet.

I dag drives True North af Nicolai Moltke-Leth, Cathrine Moltke-Leth og Henrik Højstrøm, samt et bredt netværk af tilknyttede freelancere, der alle er trænet i True Norths metode og principper. 

True North skræddersyer et særligt program både til vores Sommercamp men også vores Veterancamp.

Læs mere om True North på deres hjemmeside

Campleder Nicolai Moltke-Leth

Tidl. kaptajn i jægerkorpset, sociolog, forfatter, stifter og bestyrelsesformand True North

Nicolai er tidligere jægersoldat og sociolog med mastergrad i positiv psykologi. Han coacher erhvervsledere og holder foredrag om mindset, team, motivation og personligt lederskab. Derudover har Nicolai besteget bjerge og gennemført Paris-Dakar og nogle af verdens hårdeste udholdenhedskonkurrencer.

Campleder Henrik Christian Højstrøm

Tidl. sergent og gruppefører, partner og facilitator i True North

Henrik var udsendt med Den Internationale Brigade og KFOR hold 3. Han er cand.scient.pol. og har undervist i projektledelse på København Universitet. Henrik uddanner True Norths facilitatorer og teamledere og er også mentaltræner i fodboldklubben Frem Hellebæk.